Szűrés

A(z) Ascend P6 kulcsszót tartalmazó cikkek

Bemutatkozott a Huawei Ascend P6

2013. június 18. -

Ma délután hivatalosan is lelepleződött a Huawei ultravékony újdonsága, az Ascend P6. Az elegáns megjelenésű, fém burkolattal szerelt készülék nem csak külsejével, hanem tudásával is igyekszik elnyerni a felhasználók kegyeit, hiszen a legújabb Emotion UI-val felturbózott Android 4.2.2 Jelly Bean rendszer teljesít szolgálatot a fedélzetén, melynek működését egy négymagos processzor biztosítja.

Tovább

Újabb infók a Huawei Ascend P6-ról [Videó]

2013. június 12. -

Újabb hírek érkeztek a kínai gyártó június 18-án bemutatkozó okostelefonjáról, mely 6,18 milliméteres vastagságával az egyik legkarcsúbb készüléknek számít majd a kategóriában. A Huawei egy kedvcsináló videóval és néhány fotóval borzolja a rajongók kedélyeit, miközben nem hivatalos forrásokból sorra érkeznek a P6 technikai tudását és kezelőfelületét leleplező anyagok.

Kulcsszavak: Ascend P6, Huawei
Tovább

Nem lesz filléres kütyü az Ascend P6

2013. május 30. -

A Huawei vezére nemrég elárulta, hogy a június 18-án bemutatkozó pengevékony divatmobil a korábbi pletykákkal ellentétben drágább lesz 1999 jüannál, de visszafogott felszereltsége miatt így is kedvezőbb árcédulát kap, mint a csúcsmodellek.

Tovább

Sajtófotón a pengevékony Huawei Ascend P6

2013. május 24. -

Előkerült egy sajtókép a kínai gyártó június 18-án debütáló mobiljáról, mely 6,2 milliméteres karcsúságával a „világ legvékonyabb okostelefonja” címre pályázik.

Tovább